fbpx

Hotell & restaurang

Alla tider på dygnet. Året runt.

En gemenskap med dom du aldrig träffar

I en bransch där många rutiner är affärskritiska är det viktigt att hela personalstyrkan är uppdaterad med vad som gäller. Och när verksamheten alltid är öppen, så ställer det krav på ett system som är tillgängligt, engagerar och ger alla svar, dygnet runt. Med Ngager så kan alltid er personal de uppdaterade städ- och säkerhetsrutinerna. Ingenting faller mellan stolarna, oavsett tid på dygnet.

Exempel från vardagen

Våra kunder finns i flera olika branscher, där vi dagligen får till oss exempel där Ngager stöttar och underlättar deras verksamhet.
Är ni också trötta på de återkommande samtalen om hur kassasystemet fungerar?

Filmstöd förenklar processer

Hur man viker handdukar, bäddar sängar och lämnar ett städat rum. Allmänna städrutiner kan inte bli mycket enklare att förmedla, där filmer och bilder dessutom gör det enklare att engagera all personal oavsett förkunskaper och tid på arbetsplatsen.

Alltid tillgängligt

Ngager har alltid öppet. Det gör att dokument, chattfunktioner och anslagstavlan alltid är levande och alla anställda kan få svar på det dom behöver i stunden. Med Ngager kommer era anställda alltid veta dagens ändringar på menyn och hur man byter ett ölfat, oavsett om chefen kan vara delaktig eller inte.

Lägg tid på det viktiga

Utbildningsdelen i vår plattform effektiviserar alla delar i att hålla medarbetare, både nya och gamla, uppdaterade med processer, kvalitetssäkring och säkerhetsrutiner. Med Ngager vet alla hur kassasystemet och brandlarmet fungerar.

Anpassat efter er verksamhet

Att driva ett hotell eller restaurang är en utmanande uppgift. Det är mycket personal, med olika typer av anställningar och uppdrag. Det gäller att anpassa ett system som passar just den verksamheten ni bedriver, så att allt sker på samma sätt och att alla har tillgång till rätt information. Med Ngager kan ni anpassa funktioner efter era utmaningar, så att det blir ett användbart verktyg som alla medarbetare uppskattar. Med Ngager skapas ett engagemang där alla blir en del av företaget.

Kundcase: Hagabadet

Mobilt intranät och kulturutveckling

Hagabadet är ett anrikt spa, med numera tre oaser i Göteborg som erbjuder ett stort utbud av träning och yoga i kombination med kroppsbehandlingar och spaupplevelser. Med en organisation där medarbetarna är i ständig rörelse ute i verksamheterna sökte man ett effektivt sätt att sprida information och driva kulturen. Lösningen blev ngager som ett socialt, mobilt intranät – för alla anställda.

– Att bygga och utveckla varumärket Hagabadet har varit mitt jobb i många år. Sedan vi tog över förlusttyngda Hagabadet 2013 har vi jobbat med att utveckla det som är Hagabadet och slipat på diamanten. Det har vi gjort genom att om och om igen förtydliga vårt varför, vår mission och leva våra värderingar varje dag.

Läs hela caset här->

 

En kontakt för engagerade medarbetare

Låt oss hjälpa er att skapa ett intranät för alla de medarbetare som inte sitter på ett kontor. Med ett intranät i telefonen kan alla vara uppdaterade med precis det de behöver. Ngager engagerar era medarbetare och skapar tid för det som spelar roll.

Lina Elgbratt, Business manager