fbpx

Kundcase

Vi vill snabbt nå våra medarbetare & skapa smidig onboarding

– Vi har en förhoppning om att appen Ngager ska hjälpa oss att nå ut till våra medarbetare på ett snabbare och smidigare sätt. Vi vill samla information på ett och samma ställe samt säkerhetsställa att alla medarbetare får samma information och upplärning genom Ngager’s smarta onboarding.

Roger Baburin, VD Member 24.

Appen är enkel att använda och skapar engagemang hos användaren

– I alla branscher vi är engagerade i är det tydligt att det är människorna som skapar kundupplevelsen och gör skillnaden. I Ngager har vi hittat rätt verktyg för att onborda och utveckla medarbetare. Appen är enkel att använda och skapar engagemang hos användaren vilket är en förutsättning för att få organisationen att använda verktyget i sin vardag. Våra medarbetare på Salt&Sill är först ut att få möjlighet att använda Ngager och inom kort rullar vi ut verktyget till övriga bolag och medarbetare inom gruppen.

Andreas Boquist, VD Elma Group.

Mellanchefens dilemma – lösning Ngager

– Som produktansvarig för Hagabadets Yoga är mitt arbetsområde både brett och djupt. Jag samarbetar tätt med min kollega som ansvarar för vår gruppträning. Tillsammans har vi i vårt team 80 yogalärare och instruktörer och rattar ca 300 klasser varje vecka. Mycket som ska gå i lås.

Här är Ngager ett fantastiskt stöd för kommunikation, information men också en bra plats för lathundar, manualer och dokumenterade riktlinjer.

Med denna digitala avlastning så får jag tid att möta mitt team i verkligheten, ansikte mot ansikte. Jag är helt enkelt en mindre stressad chef idag.

Mija Griborn, Yogaansvarig Hagabadet

Bunchery – Digitalt ledarskap och kulturutveckling

Bunchery säljer blommor i bunt via egna butiker och shop in shops i H&M Home. Med en geografiskt spridd verksamhet blir det allt viktigare att följa hur organisationen går och mår och man valde därför Ngager som plattform. Som ett mobilt, socialt intranät blir plattformen bäraren av nyheter, information och kunskap, samtidigt som man kan ta pulsen löpande på organisationen för att följa utvecklingen.

Hagabadet – Mobilt intranät och kulturutveckling

Hagabadet är ett anrikt spa, med numera tre oaser i Göteborg som erbjuder ett stort utbud av träning och yoga i kombination med kroppsbehandlingar och spaupplevelser. Med en organisation där medarbetarna är i ständig rörelse ute i verksamheterna sökte man ett effektivt sätt att sprida information och driva kulturen. Lösningen blev Ngager som ett socialt, mobilt intranät – för alla anställda.
– Att bygga och utveckla varumärket Hagabadet har varit mitt jobb i många år. Sedan vi tog över förlusttyngda Hagabadet 2013 har vi jobbat med att utveckla det som är Hagabadet och slipat på diamanten. Det har vi gjort genom att om och om igen förtydliga vårt varför, vår mission och leva våra värderingar varje dag.

Både hur Disney jobbar med service, vilket jag studerat på plats, samt den anrika hotellkedjan Ritz-Carlton har varit stora inspirationskällor.

När allt fler medarbetare (nu 300) kommer till så krävs allt bättre digitala stödsystem som får det att fungera. Allt från att hålla koll på att nya medarbetare får rätt onboarding till att befintlig personal har en uppdaterad och smidig on-going-process. Vårt arbetssätt är Better than yesterday. Små steg, att vara lite mer framåtlutad än bakåtlutad, att lära av varandra och lära ihop. Och lära ihop med våra gäster.

Med programvaran Ngager underlättar det att jobba med både unga och äldre medarbetare – Ngager är så intuitivt att de som annars haft det tufft att lära sig nya system tyckt att detta varit bra. De allra flesta i vår organisation har inget skrivbord, ingen egen dator på jobbet utan deras arbetsdag är att ge upplevelse till våra gäster. Då är kommunikationscentralen i mobilen perfekt.

Vi har utvecklats så fint. Nu är vi ett välmående företag med ett starkt varumärke. Med Ngager fortsätter vi resan framåt.

Helene Johansson, WOW Experience Manager och ägare Hagabadet

En kontakt för engagerade medarbetare

Låt oss hjälpa er att skapa ett intranät för alla de medarbetare som inte sitter på ett kontor. Med ett intranät i telefonen kan alla vara uppdaterade med precis det de behöver. Ngager engagerar era medarbetare och skapar tid för det som spelar roll.

Lina Elgbratt, Business manager