fbpx

Arbetsplats & kultur

Vi erbjuder dig en händelserik och positiv arbetsplats med högt tempo där du ges både ansvar och befogenheter. Här är alltid nära till beslut. Ihop med dig vill vi känna glädje och skratta massor varje dag. Vi gillar och jobbar för att vi ska vara en utvecklande och positiv arbetsplats med go energi. Det är ett arbete vi alla gör tillsammans. Det är inte chefens uppgift. Tror du att vi är rätt för varandra?

Vi söker en säljare som är en affärsdriven relationsbyggare och som ska hjälpa företag och organisationer att utveckla sin verksamhet. Vi på ngager söker dig som vill jobba med oss och göra skillnad på riktigt!

Din profil

  • Du behöver ha levt ett tag och gjort en del redan. Vi tror du är över 30 år. Du gillar att möta människor och stödja företag och människor att bli lite bättre varje dag.
  • Du behöver ha erfarenhet av försäljning B2B. Vi jobbar ständigt med förbättringar och vi kommer kontinuerligt utbilda dig inom försäljning.
  • Du behöver vara engagerad och systematisk i ditt arbetssätt då säljprocessen oftast är lång och kräver uppföljning.
  • Du behöver kunna jobba självständigt med frihet under ansvar.
  • Har du dessutom ett stort kontaktnät är det ett stort plus.

Känner du dig fortfarande kvalificerad? Läs mer om oss nedan.

 

Vad är ngager?

ngager är ett system som skapar engagerade medarbetare. En medarbetare som känner sig trygg och som känner sig mindre stressad har ett högre välmående. ngager skapar struktur som bygger kultur.

ngager finns med under hela medarbetarresan, från påskrivet anställningsavtal och framåt. Låt medarbetaren starta olika typer av utbildningar och säkerställ kompetensen med frågor och uppföljningar. Förstå dina medarbetare genom att lyssna och stötta, skicka information som annars brukar missas. Hantera uppdrag snabbt, smidigt och enkelt. Allt detta och mer gör man i en enda app!

Vilka är våra kunder?

Vi arbetar bland annat med Hagabadet, Sturebadet, Elma Group, Cubsec och Bunchery.

Programmet riktar sig till de företag som har från 25-30 anställda och uppåt. Vårt upplägg anpassas till flera olika typer av branscher. Appen är helt enkelt bra för alla branscher och speciellt bra för de verksamheter där medarbetare saknar en skrivbordsplats med en dator som arbetsverktyg.

Ersättning och förmåner

Lön enligt överenskommelse. ngager och Hagabadet är tätt sammankopplade och ingår i samma koncern. Det innebär att du får fina förmåner när du arbetar hos oss: rabatter på behandlingar/hotell/restaurang samt medlemskap på Hagabadets tre fina anläggningar i Göteborg.

Du kommer in i en stor familj med fina människor även om teamet på ngager är ett litet “start up”. Går du i gång på att vara med och utveckla en bra produkt till något större och ändå finnas med i en större koncern så kan detta passa dig extra bra.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan. Vi vill veta vad du gjort tidigare och varför du tror att du passar för uppdraget. Du behöver räkna med att kunna ta intervju digitalt. Vi letar ständigt efter guldkorn därav har vi ingen sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan. Har du frågor? Vänligen kontakta Lina Elgbratt, 0738-000305

Skicka din ansökan till: lina.elgbratt@ngager.com