Möt vårt team

Max och Jessica

Max Söderpalm och Jessica Sundell har jobbat och drivit företag ihop under hela 2000-talet. Max är Sveriges mest kände säljtränare och har skrivit 11 bästsäljande böcker om försäljning. Han är expert på att bygga företag som växer snabbt och har genomfört mer än 1000 företagsanpassade säljseminarier.

2014 grundade Max och Jessica iZONEN tillsammans med Emilia och Andreas Romboni. iZONEN är en framgångsrik digital plattform för effektiv och verksamhetsnära säljträning, stöd och pepp just-in-time när säljaren behöver det. Sedan dess har mer än 2000 företag och 30 000 säljare framgångsrikt använt iZONEN.

Kombinationen av erfarenhet inom säljträning och förlagsarbete med mångårigt KAM-sälj och ledande av säljbolag har lagt en bra grund för att nu ta nästa steg.

Pelle och Helene

Pelle och Helene Johansson har båda jobbat i ledande positioner inom träning- och hotellbranschen sedan mitten av 90-talet samt haft ett flertal styrelseuppdrag inom spel och process. Gemensamt är insikten att det är medarbetaren som gör skillnad i kundupplevelse och det märks på sista raden.

2013 tog de över Hagabadet i Göteborg. Vissa kallade det både dödsdömt och ett kamikazeuppdrag men det var en dold pärla. På dessa år har de utvecklat en stark företagskultur som stärkt varumärket och framförallt höjt kundupplevelsen och därmed gett en positiv resultatutveckling. Allt tydligare är insikten att leda människor som levererar service är nyckeln till framgång.

Framgång och utveckling av fler enheter under de senaste åren kräver mer av sina ägare och ledare att få med sig rätt medarbetare som lever upp till kundlöftet med livskvalitet i fokus.

Så fick vi ihop det

2019 började det bubbla fler idéer i dessa fyra. Tankar och planer för att tillsammans utveckla iZonen med fler verktyg som hjälper företag framåt t ex onboarding, ledarskap, internkommunikation men också livsstil och energi som behövs för att vara framgångsrik.

Sedan kom en pandemi vägen och satte allt på paus under några månader. Pausen var dock kort. Sensommaren 2020 gick iZONEN och Hagabadet AB ihop och iZONEN tog över N’gager. Programvaran och plattformen är precis (och lite till) det som iZONEN ville utveckla och det som Hagabadet som organisation med många medarbetare behövde.

Samgåendet blev nu en helt ny verksamhet med tung och mångårig erfarenhet av företagsutveckling och företagskultur kopplats till resultat, försäljning, kundservice och marknadsbearbetning. Helt enkelt gedigen varumärkesutveckling som sker dag för dag och steg för steg i företagen.

Prata med oss!
Är du nyfiken på hur vi på N'gager kan hjälpa din verksamhet? Tveka inte på att höra av dig till oss.

Kontakt
Vi väljer N’gager eftersom vi hade ett behov av att matcha den digitala spetskompetens som vi erbjuder våra kunder, så att vi även håller samma höga nivå internt.
Lisa Ek Ödéhn
Verksamhetsutvecklare ‎Zynka BIM

Vad är N'gager?
En digital plattform med medarbetaren i centrum, som möjliggör ett modernt arbetssätt med maximal nytta av digitaliseringen.

Läs mer

Vi guidar dig vidare

Vill du veta hur ditt företag kan utvecklas med hjälp av N’gager? Prata med oss!

Genom vår erfarenhet av företagande så hjälper vi er att se på vilket sätt N’gager skulle göra störst nytta till att börja med, för att kunna växa i er takt.


Victoria Litzén, Projektledare KAM