fbpx

Support

Manualer för administratörer

Starta en mapp i Fokus – Viktig information

Här kan chefer, mellanchefer och teamledare informera sin personal med viktig information som gäller just nu. Till exempel om vi får en ny medarbetare inom kort som är nötallergiker eller “på torsdag slutar alla kl. 12:00 för det är midsommarafton på fredag”. Denna informationen kan inte medarbetaren svara på, men chefen kan se vem som läst och vem som inte läst informationen och på så sätt pusha ut infon igen till dem som inte har läst. Denna mappen skapar du via adminclient.

Skapa Assets – Gamification

Här bygger du upp ett belöningssystem för dina medarbetare. Ju fler poäng de samlar på sig desto större blir belöningen när de gjort klart till exempel en utbildning.

Lägg upp ett segment

Detta steget är det första du börjar med innan du lägger in några användare.

Lägg in en ny användare

Här lägger du in nya användare i systemet, se till att du lagt in alla segment innan du lägger in användare för att koppla användaren till rätt segment.

Radera mappar och dokument

Här får du veta hur du på ett enkelt sätt kan radera mappar och dokument i arkivet.

Designa din hemskärm

Här kan du få tips och hjälp med att designa din hemskärm så att den genomsyrar ert företag med färgkoder, loggor och bilder.

Skapa en utbildning i Performance

Här bygger du dina utbildningar eller din onboarding för ny personal. I form av processer och aktiviteter kan du på ett enkelt sätt bygga dina utbildningar/onboardingar. När medarbetaren utför utbildningen kan man som chef enkelt följa var i processen medarbetaren är.

Manualer för användare

Hur man gör en utbildning via appen

Som användare i appen kan du här se steg för steg hur du gör din utbildning.

Hur man läggar in information i I fokus

När du har skapat en mapp i I Fokus går du nu vidare för att lägga in information i dessa mappar. Detta gör man alltid via appen eller via newclient.

Felanmälan

    Fjärrhjälp

    Om du har ett problem eller behöver guidning i någon funktion har vi möjlighet att koppla upp oss på din enhet för att se hur systemet ser ut på din telefon eller dator. Vi använder oss av AnyDesk som kan hantera nedanstående system. Surfa till den här sidan ifrån enheten du vill ha hjälp med och klicka på aktuell länk så kommer du vidare. För telefoner blir du omdirigerad till din appbutik där du laddar ned appen och för datorer laddas det ned ett program som du kör och följer instruktionerna. Ingenting installeras i datorn och när du stängt programmet/appen finns det inte längre möjlighet att ansluta utifrån.