fbpx

Ngager är systemet för dig med medarbetare som inte har en dator.

Spindeln i nätet för engagerade medarbetare

Ngager är plattformen för den som inte arbetar framför datorn. Med en helhetslösning förenklar vi alla arbetsuppgifter för den anställda på språng, oavsett om det handlar om hur ni arbetar och kommunicerar, eller hur utbildning och onboarding fungerar. Vi skapar en helhet som är lätt att skräddarsy efter era behov – för att skapa ett engagemang hos era medarbetare.

Arbeta tillsammans

Arbetet förenklas med intuitiva hjälpmedel för fildelning, ärendehantering och uppföljning. Med Ngager ser ni till att ingenting faller mellan stolarna och att alla är uppdaterade.

Ta hand om varandra

Det blir enkelt att interagera och tillsammans sätta mål och utveckla verksamheten. Ta pulsen på de anställda, med enkla vägar att ge feedback. Ngager skapar en gemenskap där alla tar hand om varandra.

Kommunicera mer

En plattform med nyheter och kommunikativa hjälpmedel. Det finns sociala flöden och chattar för att förenkla kommunikationen i hela företaget, eller kanske bara i arbetsgruppen? Kommunicera och interagera med Ngager.

Utbilda

Vi skapar enkla och effektiva vägar för pre- och onboarding. I appen finns utbildnings- och microlearningplattformar med kunskapsprov för att säkerställa nyanställdas kunskaper i affärskritiska processer.

Skräddarsy ditt mobila intranät efter ditt behov

Välj vilka funktioner som passar din verksamhet bäst.

 • Intranät och nyhetsflöde
 • Sociala flöden
 • Chatt
 • Fildelning/bibliotek
 • Ärendehantering
 • Pre-, on- och offboarding
 • Utbildningar
 • Micro learning
 • Test och kunskapsprov
 • Feedback
 • Pulsmätningar
 • Medarbetarsamtal

Stöttar dig genom medarbetarresan

Funktionerna i verktyget är strukturerad utifrån fem av stegen som brukar kallas medarbetarresan.

1. Onboarding

En steg för steg-baserad process som hjälper den anställda att komma in i det nya arbetet. Använd er till exempel av välkomstvideo, inspirationsmaterial och quiz. Genom verktyget får du som ledare en tydlig överblick över hur resan går – så att du kan erbjuda support där det behövs, och uppmärksamma den nyanställda längs med resan.

2. Engagemang

Precis som man brukar säga om glädje så smittar faktiskt engagemang av sig – om de anställda får möjlighet att interagera och samarbeta, och har möjligheterna att utvecklas tillsammans. Ge varandra ”tummar upp” när ni ser att någon gjort bra ifrån sig, dela inspiration och idéer eller skapa pulsfrågor som ger dig en överblick över nuläget.

3. Utveckling

Möjligheterna med N’gager är många och anpassningsbarheten stor. Här kan du skapa quiz, lägga in djupare reflektioner eller be om feedback. Du kan göra utvecklingsprogram på både individnivå och gruppnivå till exempel inför produktutveckling och systembyten. Med Ngager knyts ledarskapsutveckling och medarbetarutveckling ihop på ett intuitivt sätt.

4. Offboarding

Vi vill helst inte att talangerna lämnar oss och värdet i att få dem att stanna är högt. Med Ngager blir det lättare att se varningstecken snabbt och i tid, så att du kan tackla dem kanske redan innan problemen uppstår. Trots detta så kommer dock anställda att lämna organisationen, och då står Ngager för strukturen.

Alla tider på dygnet. Året om.

Tillgängliga verktyg, instruktioner, lathundar och kommunikationsverktyg behöver finnas för alla anställda, alla tider på dygnet, året om. Genom enkla kommunikationsvägar kan alla vara uppdaterade och känna sig sedda och hörda. Oavsett tidpunkt.

Frigör tid för det viktiga

Mötet som inte angår dig. Försöka lista ut hur kassasystemet fungerar. Gissa sig till vem som egentligen kan svara på vilken fråga. Med Ngager är alla medarbetare uppdaterade med det som just dom behöver. Varken mer eller mindre.

Kolla pulsen och engagera

Nöjda medarbetare är grunden för ett välmående företag. Ta pulsen och kolla temperaturen, ge feedback och se vad som kan utvecklas för att både dom anställda och företaget ska må bättre.

Kom igång med Ngager
Vill du veta hur ngager kan hjälpa er att nå alla medarbetare?

Kom igång

Skräddarsytt för era utmaningar

Varje företag och bransch har sina olika utmaningar och behöver ett skräddarsytt verktyg som förenklar arbetet. Styrkan med Ngager är våra paketeringar, där vi ser till vad just ditt företag behöver. Butiken med flera olika anställningstyper och kommunikativa utmaningar, restaurangen med extrapersonal och hotellet där allt behöver ske på samma sätt, varje gång. Vi hjälper er så att allt finns på plats, oavsett om det är dokumentering, onboarding eller pulsmätning.

Jag vill se mina medarbetare utvecklas och där är ngager ett viktigt verktyg som hjälper mig i det arbetet.

Linda Westerberg