fbpx

Plattform för internkommunikation & utveckling

Människor är nyckeln
till företags framgång

Medarbetaren i centrum

N’gager är en unik plattform som skapar ett modernt arbetssätt för din verksamhet.

Människor är företagens viktigaste resurs. N’gager är ett verktyg som fokuserar på att utveckla medarbetaren, vilket inte bara känns gott i magen, utan även är bevisat att det driver resultatet på sista raden, i form av högre engagemang, produktivitet, kvalitet och en lägre sjukfrånvaro.

Skapar ett interaktivt arbetssätt

N’gager är en plattform med många olika funktioner, med fokus på kontinuerligt lärande, effektivare samarbete och ökat engagemang. Funktionerna är strukturerade utifrån fem av stegen som brukar kallas medarbetarresan och har en bas i motivationspsykologi.

Du kommer snabbt att märka att detta leder till att ledare gör mer av det som medarbetare behöver och medarbetarna gör mer av det som ger resultat. Och att användningen dessutom skapar glädje och gemenskap, är inte en lycklig bieffekt utan en strategiskt viktig grundbult.

 • Kontinuerligt lärande
 • Effektivt samarbete
 • Ökat engagemang

Vi visar dig vidare
Genom vår erfarenhet av företagande så hjälper vi er att se på vilket sätt som N’gager skulle göra störst nytta för just din verksamhet.

Prova N’gager
Vi väljer N’gager eftersom vi hade ett behov av att matcha den digitala spetskompetens som vi erbjuder våra kunder, så att vi även håller samma höga nivå internt.
Lisa Ek Ödéhn
Verksamhetsutvecklare ‎Zynka BIM

Enkelt system oavsett vilken enhet du använder

N’gager är lätt att använda. Gränssnittet påminner om sociala medier och funktionerna är gamifierade vilket gör användningen lättsam. Användaren kan jobba genom en app i mobilen eller på plattan, eller i datorn i vår webb-klient.

 • Mobil
 • Platta
 • Dator

Ta en titt i systemet

Vi guidar dig vidare

Vill du veta hur ditt företag kan utvecklas med hjälp av N’gager? Prata med oss!

Genom vår erfarenhet av företagande så hjälper vi er att se på vilket sätt N’gager skulle göra störst nytta till att börja med, för att kunna växa i er takt.


Victoria Litzén, Projektledare KAM 

  Arbetet blir enklare och bättre för både HR, Marknad, Försäljning, IT och Ekonomi – alla blir nöjda med N’GAGER.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  Hej Anton!

  dsfsdddddddddddddddddddddddddddd.