Branscher

Svenska

Svenska flaggan

English

United Kingdom flag

Branscher

Svenska flaggan

Vår historia

Om oss

Ngager kommer ifrån insikter från flertalet branscher och roller, där vi ständigt har saknat ett heltäckande system för att skapa framgångsrika medarbetare. En engagerad medarbetare som har alla verktyg för att lyckas kan vara den smartaste investeringen som finns för ett företag. Och med Ngager har vi skapat ett system för alla dessa verktyg. 

Var vi kommer ifrån

Vi har en brokig samling av bakgrunder på Ngager - entreprenörer, elektriker, administratörer, instruktörer, säljare, utvecklare och chefer. Det vi har gemensamt är en sak - att oavsett var vi har arbetat har chefens möjlighet att kommunicera och engagera med de anställda varit en framgångsfaktor.

När vi tittar tillbaka så har det varit vissa arbetsplatser där vi verkligen har mått bra. Söndagsångest har aldrig varit ett faktum och det har varit kul på jobbet, med trevliga kollegor och spännande projekt. Sedan finns det de jobb som bara varit en pina - där man räknar sekunder tills att arbetsdagen ska ta slut - men i jämförelsen har egentligen arbetsuppgifterna varit liknande - så vad skiljer?

Att skapa en välmående företagskultur är ingen lätt sak. Och att underhålla den är än svårare. Det krävs hjälpmedel som över tid stöttar ledare att vara närvarande och som engagerar alla medarbetare. När de anställda känner sig viktiga, hörda och ingår i en gemenskap - det är först då ett företag når sin riktiga kapacitet. 

Och det är vad vi gör på Ngager. Vi sänker era trösklar till en välmående företagskultur, så att ni kan nå er fulla potential. Vi hjälper er att effektivisera, engagera och interagera tillsammans med era medarbetare.

“När jag var elektriker för 30 år sedan var jag inne på firman två gånger per år. Då fick jag lyssna på VD och den administrativa personalen. Resten av tiden var jag ute hos kund. Idag knyter vi ihop elektrikern med alla andra kollegor. Alla kommunicerar, interagerar och tar företaget framåt. Varje dag - och allt detta sker i telefonen.”

Pelle Johansson
VD Ngager

info@ngager.com