Branscher

Svenska

Svenska flaggan

English

United Kingdom flag

Branscher

Svenska flaggan

2024-05-30

GRAM Group väljer Ngager som ny samarbetspartner.

Vi är glada att meddela att GRAM Group har valt Ngager som sin nya samarbetspartner. GRAM Group inkluderar Hotell Skansen, Hotell Riviera Strand och Torekov Hotell, samt flera restauranger i Båstad och på Bjärehalvön. Varje verksamhet inom GRAM Group har sin egen unika personlighet och karaktär, men de förenas av en gemensam atmosfär fylld av passion och personlighet. Dessa anläggningar utgör en stark destination som lockar både individuella gäster och företag året runt.

Ngager kommer att erbjuda GRAM Group en lösning för att hålla arbetsstyrkan informerad, engagerad och aktiv. Plattformen möjliggör för GRAM Group att sammankoppla alla anställda genom en mobil lösning som når ut även till dem som inte befinner sig på kontoret. Ngagers plattform kommer stötta med onboardingprocesser, internkommunikation och dokumenthantering, vilket möjliggör för ledare att vara närvarande och proaktiva i sin kommunikation och sitt ledarskap.

"Med Ngagers verktyg kan GRAM Group förbättra sin arbetsflödeskoordination och få en fördjupad gemenskap bland medarbetarna. Plattformen stödjer alla typer av enheter och är utformad för att möta de specifika behoven hos olika branscher, inklusive hotell och restauranger, vilket gör den idealisk för en diversifierad grupp som GRAM Group," säger Mika, VD på Ngager.

"Partnerskapet med Ngager är ett spännande steg framåt, och vi ser fram emot de förbättringar och framsteg som vårt samarbete kommer att medföra för både våra medarbetare och vår verksamhet," säger Malin Jönsson, HR-chef på GRAM Group AB.

Upptäck Ngager: skapa värde för Ditt företag

En genomgång av Ngager innebär en möjlighet att upptäcka och utforska vad vår plattform kan göra för ditt företag. Under sessionen kommer du att få en översikt över våra tjänster och hur de kan skapa värde för din organisation.

info@ngager.com