Branscher

Svenska

Svenska flaggan

English

United Kingdom flag

Branscher

Svenska flaggan

2024-04-26

Lyckad kapitalrunda uppmärksammad i finansmedier

Under april avslutades Ngagers emissionsrunda, 10 miljoner i kapital togs in av hr-tech-företaget. Framför allt är det investerare från bolag med stor andel skrivborslösa som satsat kapital. 

– Intresset att investera i hr-tech växer, det faktum att vi lyckats med nyemissionen är ett kvitto. Medierapporteringen visar dessutom att marknadens intresse är stort, säger Mika Omilian, vd på Ngager. 

Den 25 april rapporterade Finwire om nyheten, något som både Börsvärlden och Placera snabbt plockade upp.  

– Det finns ett stort behov av tjänster för medarbetarengagemang och marknaden är uppenbarligen nyfiken på detta. Den växande gig-ekonomin gör det nödvändigt för företag och organisationer att hitta nya kommunikationskanaler. 

Ngagers produkt och erbjudande är en app som möjliggör kontinuerlig, tydlig och skräddarsydd kommunikation med alla anställda och medarbetare. I appen finns verktyg för såväl information som ökat medarbetarengagemang. 

– Med mer än 3 miljoner skrivbordslösa bara i Sverige är det många organisationer som söker efter alternativ och komplement till traditionell medarbetardialog. Det är därför inte överraskande att intresset för Ngagers produkt är så stort, säger Mika Omilian, vd, Ngager.  

Upptäck Ngager: skapa värde för Ditt företag

En genomgång av Ngager innebär en möjlighet att upptäcka och utforska vad vår plattform kan göra för ditt företag. Under sessionen kommer du att få en översikt över våra tjänster och hur de kan skapa värde för din organisation.

info@ngager.com