Branscher

Svenska

Svenska flaggan

English

United Kingdom flag

Branscher

Svenska flaggan

Restaurang

Städrutinerna måste upprätthållas. Alkohollagstiftning ska följas. Gästerna ska bli nöjda. När rutiner och metoder är affärskritiska, då gäller det att du som ansvarig är säker på att dina medarbetare kan följa dessa. Det säkerställer du med Ngager.

All kunskap i fickan

I en bransch där många rutiner är affärskritiska är det viktigt att hela personalstyrkan är uppdaterad med vad som gäller. Och när verksamheten har långa öppettider med varierande skift, så ställer det krav på ett system som är tillgängligt och ger alla svar när de behövs. Med Ngager så kan personalen de uppdaterade städ- och säkerhetsrutinerna. De förstår vad som gäller för dagen och du slipper oron om ni följer alla de regelverk och processer som skulle kunna stänga er verksamhet. Vi är verktyget som knyter ihop alla era medarbetare så att ingenting faller mellan stolarna.

Nu kan alla byta ett ölfat

Restaurangbranschen har ofta nya medarbetare som snabbt behöver sättas i arbete. Med verktyg för en snabb onboarding kan du säkerställa att all din personal kan era processer, oavsett anställningstid. Kunskap är något som byggs över tid, men med Ngager kan du accelerera den tiden så att medarbetarna kan fokusera på det som spelar roll för era kunder. Med vår mobila plattform kan du samla all den kunskap som de anställda behöver, så att när den krävs finns den tillgänglig på en armlängds avstånd. Vi brukar säga att nu kan alla byta ett ölfat. Så länge de har telefonen med sig.

Tydlig överblick av verksamheten

Det finns många restauranger som håller öppet alla dagar i veckan, från morgon till kväll. För dig som ansvarig kan det vara svårt att behålla kontrollen över din verksamhet när du inte är på plats. Med Ngagers heltäckande verktyg får du direkta kommunikationsvägar med dina anställda. Du kommer närmre verksamheten och därigenom dina kunder - så att du vet vad som gäller för stunden. Med interaktiva feedbackverktyg kan du öppna för en dialog med dina medarbetare - du får en direktlänk ditt team. Ställ de frågor som betyder mest och få ärlig och omedelbar feedback.

Exempel från vardagen

Knyt samman er verksamhet

Allt för många restauranger har idag en spretig ledning där kunskapen finns hos nyckelanställda. Är inte de personerna på plats, så faller servicen och kundens upplevelse. De verksamheter som är framgångsrika har lyckats skapa en fin kultur där alla är delaktiga. Kunskapen delas och alla tar ansvar. Ngager är ett enkelt sätt att skapa en sådan kultur och knyta ihop din organisation. Vi har kunder som gör det idag och du kan vara nästa. Hör av dig till oss om du är intresserad av att ta din verksamhet till nästa nivå!

Kom igång

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig och pratar vidare om just dina behov.

info@ngager.com