Branscher

Svenska

Svenska flaggan

English

United Kingdom flag

Branscher

Svenska flaggan

Träning och wellness

Bastun har gått sönder. Yogainstruktören är sjuk. Du behöver informera spinninginstruktören om den nya spinningcykeln. Gör det enkelt för dig själv och samla all information på ett ställe. Det blir enklare för dina medarbetare och bättre service mot era kunder.

Din organisations livsstil

Inom träning och wellness vill vi förmedla en sund och härlig livsstil till våra kunder. De ska bemötas med trygghet och energi för att orka fortsätta vara kund hos er. I en konkurrensutsatt bransch behöver din organisation gemensamt arbeta utifrån samma mål och att se till att oavsett vem din medarbetare möter - så är det samma bemötande. Ngager knyter ihop din organisation så att du kan vara aktiv och närvarande som ledare, och dina medarbetare kan etablera upplevelser som gör att dina kunder vill komma tillbaka till er. Vill du förmedla en livsstil - så behöver din organisation må lika bra som det den vill kommunicera. Och där blir vi din eviga träningspartner.

Motivera och uppmuntra

Motivera, engagera och interagera med dina medarbetare. Ett företags framgång börjar hos medarbetarna - där du är nyckelspelaren för att de ska få rätt verktyg. Ngager är inte bara ett system för att du som ledare ska lyckas - det innehåller även många funktioner som förenklar dina anställdas vardag. Med vår feedbacklösning får du en nära kontakt till varje medarbetare - där du kan informera, bolla tankar och utvecklas tillsammans. Ni blir en enhetlig organisation som tillsammans motiveras att ta verksamheten till nästa nivå.

En bättre träningsupplevelse

Du kommer till gymmet och det sitter fortfarande en lapp på din favoritmaskin att den är under reparation. Du ska ta en bastu efter träningen, men den kan fortfarande inte bli varm. Med Ngager så förenklar vi din ärenderapportering - och gör den till en arbetslista som hamnar hos rätt person. Det är enkelt, det är interaktivt och dina kunder kommer att märka skillnaden. Med vårt hjälpmedel hjälper vi er att knyta ihop kommunikationen - så att era kunder kommer och tränar även nästa vecka.

Exempel från vardagen

Er nya träningspartner

Ngager är träningspartnern för din organisations livsstil. Genom att knyta samman organisationen skapar Ngager en enhetlig och motiverad arbetsstyrka, där du som ledare kan vara närvarande och medarbetare får alla verktyg som gör att ni kan skapa den struktur ni behöver. Tillsammans skapar ni en arbetsplats som gör att era kunder känner trygghet och tillit, så att de kommer till er när nästa träningspass är planerat. Hör av dig till oss så ska vi berätta hur ni kan utveckla er verksamhet med våra verktyg!

Kom igång

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig och pratar vidare om just dina behov.

info@ngager.com