Branscher

Svenska

Svenska flaggan

English

United Kingdom flag

Branscher

Svenska flaggan

Hotell

En bransch där alla inte kan vara med på måndagsmöte. Där allt ska ske på samma sätt varje gång och där olika anställningar med olika bakgrunder kräver tydliga och inkluderande kommunikationsvägar. Ngager samlar all kunskap dina medarbetare behöver. I deras telefon.

En gemenskap med den du aldrig träffar

Ett hotell är en levande arbetsplats - dygnet runt, året om. Det ställer höga krav på kommunikationsvägar och informationshantering. När nya processer ska delas eller när nya rutiner har uppdaterats måste det finnas ett enkelt system som gör att alla kan ta del av informationen. Med Ngagers olika informationsstöd öppnas tillgängligheten för alla, oavsett språkkunskap eller bakgrund. Med Ngager blir det enkelt att skapa ett gemensamt engagemang. Även med dem du aldrig träffar.

Ett engagemang för nöjdare gäster

På hotell med många olika anställningsformer och arbetstider är det svårt att se till att rätt information når rätt person. Det kommer in vikarier och extrapersonal som snabbt behöver få tillgång till rutiner och processer. Det är svårtillgängligt att få reda på hur de anställda mår och hur de kan vara med och utveckla verksamheten. Med Ngager nås alla anställda och med interaktiva hjälpmedel skapas ett engagemang för en bättre arbetsplats, och därigenom nöjdare gäster. 

All personal med rätt information

Hur man viker handdukar, bäddar sängar och lämnar ett städat rum. Allmänna städrutiner kan inte bli mycket enklare att förmedla, där filmer och bilder dessutom gör det enklare att engagera all personal oavsett förkunskaper och tid på arbetsplatsen. Vår utbildningsfunktion möjliggör mikroinlärning och relevanta kurser, vilket stärker de anställdas kompetens och skapar en engagerad arbetsplats. Det är detaljerna som skapar helheten - och där är Ngager ett kraftfullt verktyg.

Exempel från vardagen

En katalysator för er potential

Vi är systemet som aktiverar och effektiviserar era medarbetare. Direkt i telefonen får dina medarbetare det de behöver för att du ska lyckas som ledare, och att de ska nå sin fulla potential. Med Ngager kommer ni att lyckas med detaljerna, som gör att era gäster är nöjda med helheten. Låter det bra? Kontakta oss så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er att nå er verksamhets nästa nivå!

“Istället för att ödsla tid på att skicka sms, mail eller ha möten - så är Ngager ett väldigt smidigt sätt att kommunicera med våra medarbetare”

Eleonor Kruse
Platschef - Hotell Onyxen

Några av våra kunder inom hotellbranschen

Kom igång

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig och pratar vidare om just dina behov.

info@ngager.com